Deze is voor mijn oom en ieder ander die voelt dat hij met het juiste bezig is en er toch geen energie van krijgt. Sterker nog….het kost energie.

Hoe zit dat nou? Wat gebeurt er dan waardoor je energie verdwijnt?

Op mijn vraag waar in zijn lichaam hij het kon voelen, werd z’n zonnevlecht aangewezen. Ook wel plexus solaris of het derde chakra genoemd. Het middelpunt van je wilskracht.

Ik pleit voor een meer verbonden handelen. Niet alleen vanuit je hoofd en wilskracht/zonnevlecht, maar ook vanuit je onderbuik waar je intuïtie, je gut-feeling huist en vanuit je hart. Deze vier verbonden maakt je handelen zoveel krachtiger en tevens zachter voor jezelf.

Met mijn nieuwsgierigheid naar hoe het nu precies zit, zet ik -deels onbewust- toch een vraag uit in het universum en daar krijg ik ‘s nachts reactie op. Niet zo handig…ik slaap er wat onrustig van, maar stiekem toch wel leuk.

In de ochtend heb ik nog wel te ontdekken wat nu eigenlijk het antwoord op mijn vraag is. Ik heb een nogal vreemd gevoel bij mijn zonnevlecht. Ik heb het vannacht ook koud gehad, terwijl dat helemaal niet logisch was. Later in de nacht drong het besef door dat die kou te maken had met iets bij mijn zonnevlecht. Snap je de onrust? Het is echt handiger om of je nieuwsgierigheid te dimmen….best lastig in mijn geval…. of voordat je gaat slapen tijd te nemen om een antwoord te ontvangen. Dat zou echt zo slim zijn….! Maar dat terzijde.

Op de plek van mijn zonnevlecht zit op mijn buik een halve zon geplakt. Dat is niet logisch. Mijn bewustzijn vertaalt veel in de vorm van planeten. Het is voor mij dan ook niet raar om planeten tegen te komen in mijn lichaam, maar niet op deze manier. 

Ik laat de halve zon verwijderen en zie dat er allemaal tentakels aanzitten zoals van een kwal/inktvis. Vervolgens komt die zon weer terug, wat mij nogal bevreemdt tot ik zie dat er aan de binnenkant van mijn buik een halve donkere zon zit. Deze trekt als een magneet aan de lichte zon.

De donkere zon valt, nadat ik heb aangegeven dat het tijd is om te verdwijnen, naar beneden en wordt opgenomen door de aarde. Daarna kan de halve lichte zon definitief worden verwijderd. En dat geeft echt ruimte kan ik je vertellen.

Ruimte voor jou om je naar binnen te richten. Naar de zon die er daar voor je is.

We krijgen als mens zo aangeleerd om het buiten ons te zoeken, maar alles bevindt zich echt in onszelf. Daar vind jij jouw eigen zon die je voorziet van vuur voor jouw missie. Misschien op een heel andere manier dan je ooit zou verwachten, maar zo ontdek je wat echt bij jou past.

Bij deze nodig ik je uit om naar binnen te keren. De donkere zon te vertellen dat het tijd is om te vertrekken en de lichte zon door het universum te laten verwijderen. Als je het niet ziet of voelt, visualiseer je het en laat je het zo gebeuren. In je hoofd spreek je de opdracht naar de zon en het universum uit. Dat is alles. Daarna draai je je intern om en heet je jouw eigen zon welkom of je eigen vuur….wat voor jou werkt.

Heel benieuwd wat je over jezelf gaat ontdekken en wat het doet voor jouw energie….

En heb je vragen….stel ze me gerust!