Jaaaaa….hier is hij dan….de aankondiging van mijn nieuwe programma!

Ik ga voor goud. Jij ook? 

Ga mee op pad met het goud van aarde en kosmos om de magische werking ervan op je lichaam, geest en bewustzijn te ontdekken. 

In een maan(d) tijd leer je via dit krachtige programma je te verbinden en te werken met goud op zowel energetisch als fysiek niveau. Je ontdekt de helende werking van het goud en hoe je het specifiek kunt inzetten voor jouw lichaam en leven.

Ben jij op zoek naar een nieuwe invalshoek op jouw pad van heling/genezing? Voel je het goud al wel maar weet je nog niet goed wat ermee te doen? Of ben je gewoon ontzettend nieuwsgierig en voel je dat goud je veel te brengen heeft….? De Gouden Maan(d) brengt jou in korte tijd diep in contact met de wijsheid van het goud.

Hoe dat dan in zijn werk gaat? Met mijn kosmisch bewustzijn breng ik je in contact met het goud.

Eenvoudig gezegd is (energetisch) goud een bundeltje zonnekracht. Door je te verbinden met een kosmische zon komt die energie beschikbaar.

Het goud van de aarde bevindt zich in een specifieke laag. Dat wordt zichtbaar voor je. Daarmee in contact komen versterkt jouw connectie met de aarde en zorgt ervoor dat jij meer thuiskomt bij jezelf.

Vanuit beide verbindingen leer je gedetailleerd te werken met het goud ondersteund door het gebruik van Nano Goud.

Aan het eind van de Maan(d) stroomt het goud vrij door je heen. Ben je stevig verbonden met het goud van de kosmos en de aarde. Weet je hoe je het specifiek in kunt zetten in je lichaam bij pijn, spanning, angst en onzekerheid. Heb je ervaren wat de positieve uitwerking van goud is op jouw lichaam en geest en kun je er zelfstandig mee op pad.

Programma

Het programma is zo opgebouwd dat we, de cyclus van de maan volgend, snel diep kunnen gaan. Voordat we daadwerkelijk starten met de ‘live’ dag op 19 maart maken we al even online kennis met elkaar en word je via geleide meditatie voorbereid op de Gouden Maan(d). 

Gedurende het programma krijg je tijdens de belangrijkste fasen van de maan verdiepende mails en met volle maan is er ’s avonds een bekrachtigende online bijeenkomst. We eindigen vlak voor donkere maan met nog een fijne ‘live’ dag waarin de ervaringen van de maan(d) worden verdiept en verankerd. Tijdens het programma wissel je uit met een buddy. Het persoonlijk delen over je ervaringen helpt je met het integreren en bestendigen van al het nieuwe.

Dit alles vindt plaats in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers zodat er volop ruimte is voor individuele aandacht.

Wat vraagt het van jou?

  • Aanwezigheid tijdens de live en online bijeenkomsten
  • Dagelijks minimaal 15 minuten oefenen met het goud
  • Op regelmatige basis contact met je buddy om ervaringen uit te wisselen

Wat ontvang je?

  • Een fles Nano Goud (1 liter) ter waarde van €99.
  • Twee live bijeenkomsten in Bloemendaal (bij Haarlem) op zondag 19 maart en 16 april 2023 inclusief lunch, koffie, thee en versnaperingen.
  • Een online bijeenkomst op maandagavond 13 maart ter kennismaking.
  • Een online bijeenkomst met volle maan op donderdagavond 6 april.
  • Verdiepende mails met nieuwe maan, eerste kwartier en laatste kwartier.
  • Begeleiding op maat

Dit goud ontvang je voor €333 incl BTW/exclusief BTW voor ondernemers

Meld je aan door me te bellen of te mailen. Mijn gegevens vind je onder Verbinding.