Hallo, ik ben Turid!

 Lang en blond met een Noorse naam en toch ontzettend Nederlands. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat ik een sterke verbinding heb met het noorden, dus die Scandinavische naam van mij die klopt wel.

 Samen met mijn man Henri en onze hond Teuntje woon ik in Barry, onze bus. Ik geniet van de vrijheid dat ons kleine huisje me geeft. Waar ik ook ga, ik heb altijd mijn huis bij me. Het grootse deel van het jaar is dat in Nederland, maar we proberen elk jaar ook een paar maanden op reis te zijn.

 Reizen is sowieso een groot thema in mijn bestaan. Van mijn eigen reizen in de dimensies en over de aardbol tot het meenemen van anderen op ontdekkingsreis. Hoe meer ik ontdek over mijn oorsprong in de kosmos en over de magie hier op aarde, hoe meer ik land in mijn eigen lichaam.

 Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar zo ervaar ik het echt. Mijn leven is zoveel leuker geworden door het openen van mijn bewustzijn. De reuzen, draken, elven, feeën, wezens van andere planeten, krachtdieren en tovenaars die soms bij me aankloppen of die ik ontmoet op een reis of op een nieuwe woonplek brengen me veel. Ik ben ook zo nieuwsgierig naar alles wat er is en ik kan echt lol hebben om dat gekke magische leven van mij.

 Ik snap nu ook veel beter waarom ik als kind zo dol was op sprookjes. Ik kon helemaal verdwijnen in alle verhalen. Al die werelden die zich voor me openden. Maar ik heb ook van jongs af aan veel interesse in mensen gehad. In hun verhalen van alledag, hun kijk op het leven en hoe ze met elkaar omgaan. Ik hou van mensen en tegelijkertijd kan ik ze spannend vinden.

 Ik ben mens en tevens multidimensionaal wezen. Een deel van mij leeft bijvoorbeeld in de dimensie van de maan. Ik zie er daar ook anders uit. Heel lang en heel smal zonder zichtbare armen en benen. Ik heb ook een hele sterke verbinding met de zon, inmiddels maakte ik al met meerdere zonnen kennis. De onze, de Centrale Zon, een oude zon, de Zwarte Zon en ook de zilveren zon. Allemaal brengen ze hun eigen wijsheid en kennis.

 Mijn reis in de kosmos startte in maart 2019 met de komst van de maanhoeder. Ongetwijfeld heb ik in mijn slaap vele reizen gemaakt, maar daar heb ik geen bewuste herinnering aan. Toen de maanhoeder voor mijn geestesoog verscheen luidde dat een nieuw tijdperk in. Een waarin ik in rap tempo mijn bewustzijn vergrootte door te leren reizen. Gelukkig heb ik altijd een ruim bevattingsvermogen gehad en vind ik niet snel iets gek, want in korte tijd kwam er heel veel voorbij. Van pratende keien tot een enorme diamant die in mijn hoofd werd geplaatst, een bijeenkomst met reuzen en de hereniging met mijn draak. Soms duizelde het me een beetje, maar over het algemeen genoot ik ervan. Eindelijk had ik mijn pad gevonden. En dat bleek nog maar het begin te zijn. 

 De afgelopen jaren heb ik leren leven en ondernemen aan de hand van de seizoenen en de maan. Voor mij een prachtige manier om nog meer de magie van het leven tot me te nemen en te ontdekken wie ik ben en wat mijn plek is in het geheel. Spelend ondernemen is wat nu, in deze fase van mijn leven en mijn onderneming, heel erg bij mij past. 

 Het is zo nieuw wat ik in de wereld breng. Daardoor ben ik soms nog zoekende hoe ik dat kan doen. Door te spelen voel ik de vrijheid om op avontuur te gaan met al het moois wat ik inmiddels heb verzameld en te ontdekken wat daarin voor mij wel en niet werkt. Daar geniet ik enorm van.

 Mijn grote wens en behoefte is lang geweest om het leven te leren begrijpen. Ik kon lange tijd maar weinig met het leven op aarde. Sinds mijn kosmische bewustzijn is geopend en ik via die verbindingen allerlei informatie ontvang over het leven, is mijn perspectief behoorlijk gewijzigd. Ik ben het leven zoveel leuker gaan vinden. En dat is wat ik iedereen toewens….te ontdekken wat jouw leven echt magisch maakt. Door te delen over mijn ervaringen en je erin mee te nemen, ontdek jij hoe jouw magische wereld eruit ziet en hoe je die kunt leven hier op aarde.