Jeej!! Ik sta dit jaar, van 23 tot en met 28 augustus, op het Lorelei festival met zowel een workshop als helende sessies. Ik heb echt zo ontzettend veel zin om de reuzen en het goud naar Lorelei te brengen.

 

Ben je benieuwd wat Lorelei is? Kijk dan op www.loreleifestival.nl

 

Wat kun je van mij verwachten?

 

Reis naar je Oorsprong met de reuzen

 

Reuzen… ze zijn nog niet zo ingeburgerd als eenhoorns en draken, maar willen niets liever dan weer kennis met je maken. Misschien heb je zelfs wel een reuzendeel in jou dat gehoord en gezien wil worden. 

 

Wanneer je de roep van de reuzen hoort, ben je van harte welkom in deze workshop. We gaan naar de stad van de reuzen en daar is het feest. Al dansend maken we kennis met de reuzen. Ze zijn lichtvoetiger dan je denkt …

 

Je gaat je eigen ontdekkingsreis maken om te horen wat zij je te vertellen hebben. Het is in ieder geval een boodschap die jou weer verder brengt op jouw pad. Zo kan jouw multidimensionale wezen verder landen op aarde. 

 

Dat geeft je meer bedding, meer richting, meer helderheid, meer aarding, meer samenvallen met jezelf. 

 

En echt….dat maakt het leven leuker!

&

Reis naar je Oorsprong met de gouden Asha-ki

 

Een helende sessie om je te herinneren wie jij oorspronkelijk bent; een multidimensionaal kosmisch wezen.

 

De gouden Asha-ki, de sleutel van waarheid, rechtvaardigheid en ordening, is heel lang veilig opgeborgen geweest, bewaard en bewaakt door de reuzen. Nu mag hij weer gebruikt worden en ik vind het echt magisch dat ik dat mag doen. 

 

De Asha-ki verbindt jou met jouw kosmische bewustzijn. Je ervaart wie jij in je oorspronkelijke staat bent. Multidimensionaal, kosmisch, verbonden met alles. De Asha-ki opent dit bewustzijn in jou waarna je kunt putten uit de immense bron die jij bent.

 

En misschien verrassend maar waar… het openen van jouw kosmische bewustzijn maakt dat je krachtiger verbonden wordt met de aarde en is dat nou niet precies datgene waar het om gaat….? Helemaal jouw plek vinden hier op aarde met alles wat je bent.

 

Kom voor deze reis naar de knaloranje Boogie de Bus, waar Karen Zimmermann en Arianne van Galen ook magische reizen aanbieden.

 

Energie-uitwisseling: €25 (30 min)

 

In het kort over mijzelf……

Mijn naam is Turid van Holsteijn en ik ben reiziger en verhalenverteller. Ik reis zowel in de dimensies als over de aarde en hierin neem ik mensen mee op reis. De ontdekkingen die ik doe over mijn multidimensionaliteit maken dat ik steeds meer mijn plek vind hier op aarde. Met veel plezier draag ik bij aan het openen van jouw kosmisch bewustzijn, zodat je meer en meer de magie van het aardse leven kunt zien en leven.

 

Wil je meer weten over mij? Kijk dan lekker rond hier in de bibliotheek of ga direct naar

https://turidvanholsteijn.nl/hallo-ik-ben-turid/

 

Ik kijk ernaar uit je te zien op Lorelei!