Magisch Aanbod

 

Ik daag je uit! Doe eens gek. Parkeer je hoofd en laat je wezen kiezen. Jij hoeft er niets voor te doen. Je wezen tapt direct in op de energie van de tekeningen en weet exact welke nu voor jou klopt. Je herkent de signalen vast wel. Het is degene die er onmiddellijk uitspringt, je hebt hem waarschijnlijk al in beeld. Of die waar je de meeste weerstand tegen hebt….dat is ook zo’n heldere boodschap.

En natuurlijk krijg je de mogelijkheid om even te spieken. Vind je hoofd vast wel fijn!

Meer informatie

Je hebt voor het energetisch portaal gekozen!

Dit is een op jou afgestemde tekening waarvan de energie jou helpt om een ander perspectief te krijgen op een specifiek thema in jouw leven of om je bewustzijn te openen voor dat wat voor jou in het verschiet ligt. Of elk ander onderwerp naar wens. Het energetisch portaal is multi inzetbaar….! Ook leuk om cadeau te geven.

Het is een portaal vanuit een dimensie in de kosmos die jou op dit onderwerp graag wil bijstaan. Het dient altijd jouw hoogste goed en komt vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Je ontvangt een tekening, een korte boodschap over de informatie die ik ontving tijdens mijn afstemming op jou en een gebruiksaanwijzing voor het portaal.

Het formaat van de afbeelding is 12 x 18 cm. Een ander formaat is eventueel mogelijk.

€69 inclusief verzenden (exclusief BTW voor ondernemers)

Doe mij zo’n portaal!

^

Meer informatie

Reis naar je Oorsprong is een online sessie waarin jij stapt in wie jij in essentie bent: een multidimensionaal wezen.

Je lichaam is het portaal dat jou direct leidt naar de informatie die voor jou op dit moment het belangrijkst is. Je opent verbindingen naar delen van jou die je zullen bijstaan om soepeler door je aardse leven te navigeren.

Je stapt de sessie in met een heldere intentie. Je duikt diep in jouw eigen wezen door de juiste poorten in  je lichaam te openen. Je ontvangt daar antwoorden op jouw vragen. Vervolgens zetten we samen de informatie om naar aardse stappen, zodat jouw nieuwe realiteit ook direct z’n vorm krijgt in jouw dagelijks bestaan.

Online sessie (2 uur): €169 (exclusief BTW voor ondernemers) 

Ja, ik ga op reis!

^

Meer informatie

Stap in je nieuwe realiteit 1-op-1 pakket

Met dit pakket geef je in 10 weken je leven een volledige upgrade.

In vijf online sessie leer je op een gemakkelijke manier afscheid te nemen van belemmerende overtuigingen, patronen en tijdlijnen. Je gaat samenwerken met jouw eigen magische team, waardoor het leven nog meer voor je kan gaan werken en je opent je voor jouw nieuwe mogelijkheden. Zo ga je op jouw nieuwe plek staan, die jou een geheel nieuwe kijk geeft, maar die je wel zo gewoon voorkomt dat je je afvraagt waarom je daar nog nooit zelf aan hebt gedacht.

Samen zetten we de informatie uit jouw nieuwe realiteit om in aardse beweging, zodat het gelijk vorm krijgt in jouw leven.

Het pakket bestaat uit:

5 online sessies
Telefonische intake & afronding
Bekrachtigende meditaties
Teachings
Tussentijdse aanmoedigingen

Prijs: €866 (exclusief BTW voor ondernemers)

Klik hieronder om je aan te melden of je vragen te stellen.

Yesss…! Ik stap in mijn nieuwe realiteit!

 

^

Meer informatie

Je hebt net de deur geopend van de goud werkplaats. Welkom!

Wat hier kunt vinden? Nou…dat zal ik je vertellen….! Op dit moment wordt er in de werkplaats gewerkt aan nieuwe gouden producten.

Voel jij dat je wordt geroepen door het goud? In de gouden drieluik word je voorbereid op het goud van aarde en kosmos, leer je je ermee te verbinden en ermee te werken. In drie online één op één sessies leg je de basis van jouw gouden bewustzijn en daarmee open je vele deuren voor jezelf. Door goud toe te staan in je systeem vergroot je je gezondheid, je ik-kracht en je bewustzijn.
Het is een enorm krachtig middel waarmee je jezelf geheel nieuwe mogelijkheden biedt.
Benieuwd geworden?
Drieluik inclusief 1 liter nano goud €500 (exclusief BTW voor ondernemers)

^