Magisch Aanbod

 

Ik daag je uit! Doe eens gek. Parkeer je hoofd en laat je wezen kiezen. Jij hoeft er niets voor te doen. Je wezen tapt direct in op de energie van de tekeningen en weet exact welke nu voor jou klopt. Je herkent de signalen vast wel. Het is degene die er onmiddellijk uitspringt, je hebt hem waarschijnlijk al in beeld. Of die waar je de meeste weerstand tegen hebt….dat is ook zo’n heldere boodschap.

En natuurlijk krijg je de mogelijkheid om even te spieken. Vind je hoofd vast wel fijn!

Meer informatie

Je hebt voor het energetisch portaal gekozen!

Dit is een op jou afgestemde tekening waarvan de energie jou helpt om een ander perspectief te krijgen op een specifiek thema in jouw leven of om je bewustzijn te openen voor dat wat voor jou in het verschiet ligt. Of elk ander onderwerp naar wens. Het energetisch portaal is multi inzetbaar….! Ook leuk om cadeau te geven.

Het is een portaal vanuit een dimensie in de kosmos die jou op dit onderwerp graag wil bijstaan. Het dient altijd jouw hoogste goed en komt vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Je ontvangt een tekening, een korte boodschap over de informatie die ik ontving tijdens mijn afstemming op jou en een gebruiksaanwijzing voor het portaal.

Het formaat van de afbeelding is 12 x 18 cm. Een ander formaat is eventueel mogelijk.

€33 inclusief verzenden

Doe mij zo’n portaal!

^

Meer informatie

Reis naar je Oorsprong is een online sessie waarin reist naar wie jij in essentie bent.

Je ontvangt kosmische boodschappen van planeten waar jij mee verbonden bent en komt in contact met andere delen van jezelf  die jou weer verder helpen op jouw aardse pad. Je gaat jezelf in een ander licht bezien.

Deze sessie helpt jou je bewustzijn te openen voor het multidimensionale wezen dat je bent.

Online sessie van een uur. 

€69 

Ja, ik ga op reis!

^

Meer informatie

Surprise!

Dit is de kosmische versie van de grabbelton. Ben je in voor een verrassing?

In deze online ervaring krijg je een aantal mogelijkheden voorgeschoteld en jij mag kiezen voor welke je gaat. Nog niet wetend waar dat je gaat brengen, welk cadeau jij gaat uitpakken…..

Durf jij te gaan voor deze wonderlijke mogelijkheid?

Online sessie van een uur.

€69

Ja, ik durf!

 

^

Meer informatie

Je hebt net de deur geopend van de goud werkplaats. Welkom!

Wat hier kunt vinden? Nou…dat zal ik je vertellen….! Op dit moment wordt er in de werkplaats gewerkt aan De Gouden Maan(d).

Een bijzonder programma waarin je leert werken met het goud van aarde en kosmos.

Het start op 19 maart met een ‘live’ bijeenkomst vlak voor nieuwe maan. De einddag is op 16 april vlak voor donkere maan. We volgen het ritme van de maan met dit krachtige verdiepende programma.

Aan het eind ervan kun jij je verbinden met het goud van aarde en kosmos, kun je het specifiek inzetten op fysiek en energetisch niveau én je heb je de helende werking van goud op lichaam en geest ervaren.

In de bibliotheek kun je alles vinden over De Gouden Maan(d).

€333

Doe je mee?

^