Merovingian bloodline

From Mary Magdalene descend 

Atlantean heritage

Kings and Queens of the lands 

Partly Sea creature

Magnificient Manta your guide 

Blueprint carrier 

of many of the ancient tribes 

Through inner earth you were send

You birthed new on this Earth 

With your knowledge, history

Will be finally unlearned 

As a keeper and guardian

Of hidden scrolls in golden box 

Dressed in knights clothing

Hair tied in knots 

Merlin stood beside you

As he tought you so well 

Aquila and Cygnus homebase

Before your kingdom fell 

Gridworker and galactic information decoder 

Stored in crystals and gold 

You are here to guide many 

With the Universal wisdom you hold

Op de avond voor de lancering van mijn website ontvang ik deze zielscode. Een cadeau aan mij van Arianne, vriendin waar ik zoveel van hou.

En wat een code….! Zo groots. Het is niet te bevatten. Ik voel het lichtgrid op mijn hoofd ‘buzzen’ van deze info. Nieuwe verbindingen lijken te worden gelegd. Het is alsof er een heel groot luik in mij wordt geopend. Toegang tot zoveel meer. Zonder dat ik kan bevatten wat dat dan is.

In de dagen erna komen er af en toe zinnen bij me langs. Dressed in knights clothing, hair tight in knots is er een die me aanspreekt. Het heeft iets stoers en krachtigs. Daar hou ik wel van.

Op een van die dagen maak ik een wandelingetje, nadat ik een heerlijke middag met een vriendin in de zon heb doorgebracht. Ik loop over het hoge bruggetje naar het laantje en ga dan via de plank over de sloot naar het pad met de hoge bomen. Bijna aan het eind voel ik me geroepen door een van de bomen. Ik stop, maak contact en sta even te schudden in de energie van de boom. Dan zie ik de prachtige structuur van de schors, zulke mooie lijnen. Mijn aandacht wordt getrokken naar een plek waar de lijnen zich anders bewegen. Er lijkt wel een poort te zitten. Ik krijg sterk de indruk dat ik mijn energetische arm via die poort in de boom mag steken. Als ik dat doe voel ik hoe er heel veel energie mijn arm instroomt. Ondertussen rolt er lichttaal over mijn lippen.

Ik ben inmiddels best wel wat gewend, maar dit is voor mij behoorlijk bizar. Ik steek mijn arm in een boom en haal daar iets op… Dat bedenk je toch niet.

Ik vraag me af of dat wat ik ophaal in de stam van de boom zit of ergens anders. Als ik me daarop concentreer voel ik dat het diep onder de boom vandaan komt. De boom is de poort, de informatie in de vorm van energie komt van diep in de aarde. Mogelijk vanuit Binnen Aarde.

Als het klaar is en ik mijn arm terug heb getrokken merk ik dat de opgehaalde energie voornamelijk links in mijn lichaam zit en behoorlijk stoer aanvoelt. Ik neem even de tijd om de energie door heel mijn lichaam te laten stromen en ergens komt dan het besef dat dit de energie is van het deel van mij dat is gekleed in ‘knights clothing’.

Ik dank de boom, loop nog even tot het einde van de rij. Daar helpt een andere boom me de energie wat verder te integreren en dan loop ik terug. Ik voel dat ik nog een keer terug mag komen, maar voor nu is het klaar. Dus wandel ik weer rustig terug naar de camping.