|

Verbinding

 

Dit is de pagina waar je de gegevens kunt vinden om me te bereiken. Onderaan staan mijn telefoonnummer en e-mailadres, je kunt er tevens een contactformulier vinden. Is dat wat te direct voor je? Op de thuis-pagina kun je je inschrijven voor mijn nieuwtjes & verhalen. En in de bibliotheek kun je bijvoorbeeld over me lezen in ‘Hallo, ik ben Turid!’

Ben je geïnteresseerd in wat ik te vertellen heb over verbinding, lees dan nog even verder.

In verbinding gaan, echt in verbinding gaan is voor velen van ons het spannendste wat er is. We hebben manieren aangeleerd om ons tot anderen te kunnen verhouden en om ons onvermogen daartoe te maskeren. Vaak zijn het uiteindelijk de manieren die ons nog verder afhouden van in verbinding gaan. We stoten af op de manier van doen van de ander of we overvragen onszelf door hoe we zelf op een ander afstappen. Daarmee voorbijgaand aan de behoefte die diep weggestopt ligt in de kern van ons zijn.

Mogelijk heb je uitgezocht of je een introvert of een extravert bent, besef je dat jouw hooggevoeligheid maakt dat je veel meer signalen oppikt dan je doorhad of weet je dat je als ‘starseed’ nog niet zo vaak op aarde bent geweest en de onderlinge verhoudingen hier sowieso vreemd voor je zijn.

Dat geeft mogelijk een verklaring voor de moeite die je kunt ervaren met verbinding, maar een echte oplossing geeft het nog niet. Volgens mij is een echte oprechte verbinding hetgeen wat wij ten diepste willen en zoeken. Met onszelf en met de ander.

Mijn hartewens is dat iedereen die volledige verbinding met zichzelf kan aangaan. Om van daaruit de verbinding met de ander te maken. Hoeveel mooier zal het leven en de wereld er dan uit gaan zien.

T: +31628346456

 

kvk nr.: 75896656

btw nr.: NL003022747B67

|

Contactformulier

8 + 10 =